Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Cròniques de Can Ribas (Capítol 2n – P3, P4 i P5)

Aquesta nit hem descansat i dormit súper bé. Ja som molt grans perquè no ens hem despertat gens, només alguns han estossegat un xic i altres han somiat en veu alta.

Ens despertem aviadet i de seguida a vestir-nos. Ara ja podem fer la toilette per estar ben polits: cara i mans netes, dentetes brillants, i colònia a dojo per clenxinar-nos i pentinar-nos.

Ben perfumats fem la gimnàstica del matí. Un, dos, tres, quatre,… Ara sí que tenim una gana que gairebé ens menjarem una cama. Cap a esmorzar!!!

Eiiiii va, afanyem-nos que arriben els nens i nenes de P·3 i P·4. Quina emoció de veure’ls i de veure’ns!!!

Tot seguit anem a fer les activitats. Els de P·3 van a buscar el Tresor dels Pirates, els de P·4 fan la benvinguda-presentació i cap a instal·lar-se a les habitacions. Quina gràcia que fan ja que les maletes són més grans que ells!!!

Mentrestant P·5 experimenta i observa en un miniplanetari tot el que van aprendre ahir. Fins i tot “veuen” un astronauta de color blanc i platejat. “N’hi ha més?” es pregunten i surten espirejats a buscar-los…

Dinem els nens i nenes del Parvulari plegats: arròs, botifarra, patates fregides, que bo tot!!! En acabar juguem i ens seguim divertint amb els pirates, amb les petjades del Drac Miquel i els cometes de l’espai. 

Per berenar magdalenes amb xocolata, i un pa cruixent amb un embotit que està per llepar-se els dits.

Ooooh, arriba l’hora que P·3 ha de marxar! què ràpida ha passat la jornada d’avui…, els més petits ens han fet gaudir encara més d’aquest dia de colònies.

Com que aquesta serà l’ última nit P·4 i P·5 tenim una sorpresa d’acomiadament: ballarem a la discoteca fins a cansar-nos al so de la música del Dj de Can Ribas.  Demà més i millor!

Equip de mestres de Parvulari de Mireia.