Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Cròniques de Can Ribas (Capítol 3r – P4 i P5)

Últim dia a Can Ribas!!!

Hem dormit plàcidament nens i nens de P·4 i P·5 junts en una gran habitació. Ens llevem i fem la toilette. Cara neta, dents raspallades, oloreta de colònia…

Ara sí, ja podem tancar les maletes. “Uiiii…el sac ara no hi cap”, “De qui és aquest mitjó?” “No trobo la tovallola” … En un tres i no res maletes tancades i a punt de ser recollides.

Avui fa un dia espectacular!!! Sol, soleeet, que contents estem que ens has vingut a veure!!! Un, dos, un dos,… la gimnàstica matinera ens acaba de despertar.

Uauuu que súper bé, avui a més a més de tot el que hi havia ahir per esmorzar també tenim donut. Està deliciós!!!

Anem a fer les activitats. Els de P·4 són els protagonistes d’uns contes amb proves per superar i enigmes molt interessants a resoldre: per fi trobaran el Drac Miquel? Els de P·5 cerquen els planetes tot superant proves, laberints i un munt de pistes.

Quina gana que tenim!!! El menjador fa una olor de macarrons, pollastre i gelat que ens té a tots embadalits a les seves finestres.

I s’acosta l’hora de tornar a l’escola i a casa!!! És un dia d’emocions contraposades, tenim moltíssimes ganes  de veure a la nostra família però alhora ens fa peneta que les colònies ja s’acabin. Trigarem un temps per veure una altra vegada els monitors tan amables, simpàtics, divertits i pacients que tenim. Ens expliquen unes històries màgiques i canten unes cançons molt boniques! I sabeu que ens han dit? Que ens mereixem un fort aplaudiment perquè som “uns nens i nenes molt ben educats i que sabem anar pel món”!!!

L’any vinent més i millor!!!

 

Equip de mestres de Parvulari de Mireia.