Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Cròniques de La Carral (Capítol 3r)

Tercer dia a la Carral, quina sorpresa ens tenien preparada… tota la nit nevant i de bon matí un paisatge ben enblanquinat que ha deixat els nostres nens ben bocabadats!!!

Un bon esmorzar ens han preparat per les piles poder carregar i d’aquesta manera el dia poder començar. Quan els monitors els han vingut a buscar amb la neu han jugat i fins i tot un ninot de neu entre tots han creat!!!

Els més petits d’un taller sobre les emocions han gaudit mentre els de segon un magnífic pa de pessic de xocolata han elaborat… prepareu-vos pares que demà els podreu tastar!!! De ben segur que els dits us podreu llepar!!!

Després d’un seguit de pistes, els nens i nenes de tercer han pogut explorar, amb una gimcana “intergalàctica”, l’espai exterior.

Els nois i noies de quart han fet un visita al Santuari del Miracle on els han explicat la seva història i les seves curiositats.

Amb un taller d’origen brasiler una pilota indiana els de cinquè han pogut fer i una bona estona tots plegats han passat jugant. Com que són molt llaminers… un pastís de poma s’han posat a fer!!!

Els més grans tècniques de muntanya han après, escalada, ràpel, rocòdrom, tots han gaudit amb jocs cooperatius que els han fet passar un bon matí abans de dinar!!!

Després d’un bon plat de pasta i una cuixa de pollastre, preparats per les activitats de la tarda…

Els de primer en pastissers s’han convertit mentre els de segon d’unes danses africanes han gaudit.

Amb un taller molt natural de fulles seques, els de tercer la seva creativitat han deixat volar mentre els de quart en un taller emocionant han estat participant.

A tota velocitat i amb el casc posat, els nens i nenes de cinquè amb els seus patinets per la muntanya de la Carral han baixat.

Tot i la neu d’aquest matí els de sisè de l’esquí de secà han gaudit i unes grans rialles els han envaït.

Preparats per l’última nit… els més petits danses tradicionals, els grans podran ballar a la anhelada “discoteca”.

I fins demà des de la Carral amb una forta abraçada ens volem acomiadar!!!

Equip de mestres de Primària de Mireia.