Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del Dia 1 a Can Ribas (P5 – Dimecres 3 de Març)

Hola pares i mares! Hem arribat sense solet però amb les nostres rialles i alegria hem solucionat el dia!
Les monitores ja ens esperaven!!! Són molt divertides, dolces i simpàtiques! Quan baixem de l’autocar és una sort que ens ajudin amb les maletes!!
Enguany les nostres habitacions són a la planta baixa. Ens hem quedat bocabadats quan ha estat l’hora d’instal·lar-nos-hi: tenim molts més espais per nosaltres (protocol còvid).
És migdia però ja tenim ganes d’anar a dormir… hahaha 🤣. A més a més, ens fa una il·lusió dormir a les lliteres!!!
Preparem els sacs, els pijames i els peluixos; els necessers i les tovalloles a les prestatgeries del lavabo. Quines bosses i maletes tan ben organitzades ens han ajudat a preparar els nostres pares i mares. Ho trobem tot a la primera!
Tot seguit, comencem el Viatge a l’espai i ens agafa una gana que ens menjaríem un bou… Dinem uns canelons que estan per llepar-se els dits…mmmm que bons!!!
En acabar seguim viatjant tot jugant uns divertits jocs del sistema solar al sorral. Berenem per agafar forces i anar al laberint a buscar les pàgines del diari de l’astronauta, on ens explica la seva curiosa aventura galàctica i diu que ens visitarà aviat… serà veritat?
Caraiii i tant que n’és de veritat… sortint del laberint ens trobem en Vladimir, l’astronauta galàctic. Quin personatge més interessant! Sap moltes coses de l’espai!
Per sopar avui tindrem sopeta de galets i truita de patates, després farem jocs de nit, i amb les llanternes observarem el cel. A veure què hi trobarem…. Bona nit!!!