Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

, ,

Crònica del dia 2 a La Carral 🎒

Primer dia que ens hem despertat a La Carral! ☀️ Les activitats matinals han començat després d’agafar energies amb un bon esmorzar: un panet amb mantega i melmelada, un got de llet amb cereals, i unes bones torrades amb embotits, de les que ens encanta repetir i repetir!

El dia ha continuat amb tot d’aventures diferents, per gaudir i passar un bon matí.

A primer de primària hem descobert tot d’animalets ben diversos i divertits a la granja de la casa. Ens han fet riure molt els porquets 🐷 amb els seus sorollets en demanar-nos menjar.

D’altra banda, endinsats al cor de l’Àfrica 🌍 els nens i nenes de segon han viscut grans aventures, s’han vestit i maquillat passant cada prova com una autèntica tribu! Quanta diversió!🥳

Alhora, hem vist uns braus bandolers i bandoleres vivint una gimcana súper emocionant! Ah, no… Que són els nois i noies de tercer!

I d’enigma en enigma, i tiro perquè em toca, els nens i nenes de quart han esdevingut autèntics detectius al més pur estil Sherlock Holmes🕵🏻‍♀️🕵🏻‍♂️. Han hagut de lluir les seves grans dots artístiques de teatre amb mímica per acabar de resoldre totes les proves.

Pel que fa al vespre quart, cinquè i sisè iniciaran el famós i mundialment conegut…. TORNEIG DE FUTBOLÍ!!! Qui en seran els classificats per a la gran final…? Demà ho sabrem!🎖️

Per acabar, el cicle superior no pot acabar el dia de cap altra manera que no sigui amb unes bones “ballaruques” a la discoteca!💃🏼🕺🏻 Ho donaran tot! Visca!