Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del Dia 2 a Can Ribas (P3,P4 i P5 – Dijous 4 de Març)

Avui sembla emboirat, el sol soleeet està mandrós, li està costant de sortir!!
Els nens i nenes de P·5 ahir estàvem tan cansats que a la nit vàrem dormir com tronquets!😴 Al matí ens vestim, després la toilette, i un esmorzar per agafar forces: pa amb embotit, mantega i melmelada, acompanyat de sucs i de la llet amb colacao taaan bona de Can Ribas!
De seguida arriben els nens i nenes de P·3 i P·4!!! Que contents estem de retrobar-nos! Els nens i nenes de P·4 es queden a dormir per primera vegada i van carregats amb la seves bosses i maletes!🎒 Que grans que són ja!
We have done the activities of “English trips”: the planets, learning how to set the rooms, the birds, with teacher Laura.🇬🇧
Després de tanta activitat tenim una gana… Per dinar arròs amb tomàquet, i botifarra amb unes boníssimes patates xips. Mmmm en volem més i més!
A la tarda, els més grans descobreixen els planetes, els mitjans endevinem pistes per trobar el Drac Miquel, i els més petitons anem a la recerca del tresor, un tresor ple de “xuxes” en forma de piruletes.
Després de berenar pa amb embotit, P·3 torna a l’escola. Estan cansadets i segur que s’adormiran a l’autocar. Sabeu què? Ha estat el seu primer dia fora del cole i el primer que han agafat un autocar. I ho han gaudit moltíssim!!! La pandèmia i els seus protocols ho havien impedit…
Mentrestant, P·4 i P·5 seguim amb les activitats, juguem plegats, cantem i les senyus ens expliquen un conte moolt divertit… Quin riure!
“Quina hora és? Tenim ganaaa” no paren de preguntar els nens i nenes. Es clar, saben que avui per sopar hi ha unes croquetes excel·lents… I com que ja és la última nit, tindrem una festeta amb balls i cançons a la “discoteque”!!! 💃🏼🕺🏻
Ah, i no us oblideu del directe per Instagram a les 22.30h. Us direm Bona nit!