Mireia Centre d'Estudis

 

News

, , ,

Crònica del dia 3 a Can Ribas 🎒

Bon diaaaa des de Can Ribas!!! 😻

Es lleva un dia fred però molt solejat. La pluja nocturna ens deixa una gespa verdissima i un cel blau radiant!!! Que bonic i com llueix Can Ribas!!!

Després de la ballaruca d’ahir al Party time avui ens costa molt de llevar-nos. Vaaa preciositats de P4 i P5… que hem de fer les maletes!!! Aiiiiiii, per què serà que ara no ens hi cap tota la roba com abans de venir? Jajajajaj però amb una mica d’ajut i molta manya per fi les podem tancar.

Després de tanta acció de bon matí necessitem un fantàstic esmorzar, i en acabar-lo, ens toca gaudir de les últimes activitats amb els contes de tota la vida mentre anem a donar menjar al drac Miquel , i descobrim les constel·lacions tot buscant els planetes.

I amb tanta activitat ja es fa l’hora de l’últim súper dinar de colònies! Quina ganaaa que tenim! Que bo està tot … i sobretot el gelat!!!

Ja falta poquet per retrobar-nos amb les nostres famílies i en tenim unes ganes!!! D’aquí una estona marxarem i sempre recordarem les experiències, descobriments i activitats amb molta alegria, i segur seguríssim que tindrem un tendre record de les aventures a Can Ribas!!!

Gràcies papis i mamis per deixar-nos viure aquestes colònies, repetirem el curs vinent amb el ulls tancats.❤️

Us estimem d’aquí a la lluna i molt més!!!

 

Si vols veure totes les fotos i vídeos de la jornada, fes clic aquí!