Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Olimpíada de Química

L´Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes ( Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Rovira i Virgili) han convocat, com altres anys, la XXIX OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA. Els objectius prioritaris d’aquesta olimpíada són promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química i  establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell no universitari.

Per seleccionar els participants es té en compte l´expedient acadèmic de primer i de segon de Batxillerat i també la motivació envers l´assignatura de Química. Enguany han estat seleccionats l´Adrià Barceló, la Thaís Bertran, en Paco Bosch, la Mar González, en Marc Grao, la Marina Ruiz i en Roger Salvador. La prova escrita, celebrada el dia 1 de març, està constituïda per un qüestionari amb 10 preguntes, 9 de les quals tenen resposta de múltiple opció i la darrera, que és de formulació. A més, es proposa un tema per desenvolupar que és considerat només en cas d´empat .

És el cinquè any que l´Escola hi participa; en les darreres edicions els nostres alumnes han passat a la fase nacional on van ser guardonats en les categories d´argent i bronze.

Moltes felicitats a tots i totes!

IMG_6194