Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del segon dia a La Carral

Segon dia a la Carral, continuem gaudint de totes les activitats sense parar. Després  d’esmorzar, la natura  ens ha rebut un dia més amb un sol espectacular.  Carregats d’energia,  camina que caminaràs, des de gimcanes a primer i a cinquè, la Granja a tercer, el reconeixement d’arbres a quart,  tècniques de muntanya a sisè,  els bons Pastissers de segon i cinquè,  jocs cooperatius amb nens/es de sisè ,  tots ells s’ho han passat aquest matí molt bé!
Quin bon dinar hem tingut!  No volem pas oblidar les activitats especials que hem fet a primera hora de la tarda, com el passeig de primer amb el ruquet valent, la màgia de segon o tots els diferents jocs que realitzem a tots els nivells,  plens de misteris o sospites de la Sra. Hortensia o de la Florentina…
Ai, l’hora de berenar!!  Podríem menjar-nos aquests pastissos,  els pans de pessic amb xocolata,  o la melmelada que també han fet els alumnes de quart!  No ho farem!  Quan els veieu i els tasteu us sorprendreu!
Avui comença el campionat de futbolí de la Carral,  sempre esperat i anhelat pels alumnes grans.  Continua la diversió abans de sopar.  Més tard la discoteca de cinquè i sisè,  i tots a moure l’esquelet!  Danses des de primer a quart, per dormir,  clar que sí,  amb ganes de continuar demà.