Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del segon dia a Can Ribas (P3, P4 i P5)

Holaaa! Com esteu? Voleu saber què tal el dia? Doncs llegiu bé, que no té preu.

Ens llevem molt aviat, fem la rutina del matí i a les nou ja estem preparats.

Per esmorzar hi ha molta varietat: embotits, colacao, sucs, mantega i melmelada… per llepar-se els dits! Així que en acabar retornem a les aventures amb els monitors. Tot sembla fàcil, oi? Doncs quin ensurt!! De sobte apareix el nostre amic Vladimir, molt perdut per Can Ribas perquè  ser astronauta és molt difícil, però la seva saviesa ens ajuda a resoldre tots els dubtes de les activitats matinals.

Ah, per cert! Estan arribant els nostres companys de P·3 i P·4! Ara sí que hi som tots!! Després, fem l’espai lúdic amb moltes proves i equips; i és que junts arribem més lluny, fantàstic!

Amb la teacher Núria ens divertim duent a terme “English trips”: the planets, the  animals and pirate adventure.

P·5 continuem buscant les constel·lacions i dissenyem el mapa del cel. Guaita, mirar el cel és fàcil, però fer-ho…hahaha ai quin riure!

Fem un stop, necessitem dinar. Avui de menú arròs a la cubana, botifarra amb patates xips i fruita. Quin gust menjar amb gana!

Ei, però que no s’acaba aquí. Tot seguit els més grans fem un cometa amb dos globus, arròs i tires de paper, si teniu alguna mena de dubte mireu les fotos: som tots un “artemaniacos”. Els mitjans de P·4 busquem les pistes per trobar el Drac Miquel, i els petitons de P·3 anem a la recerca del tresor

Stop! Hora de berenar, juguem plegats, i preparats de nou pel joc del sistema solar. És molt divertit, i en equip molt millor!

Ara ja sopem i després a la discoteca… quins nervis, volem ballar fins demà. Us mantindrem informats de qualsevol novetat. Fins demà divendres guapos!

Pd: no ens trobeu massa a faltar, estem genial!