Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del primer dia a Can Ribas (P5)

Bon dia amb alegria!! Ja som a la casa de colònies de Can Ribas! Fa un sol genial i l’aprofitem al màxim. Sabeu? Tenim dues monitores i un monitor que ens tenen preparades moltes aventures.

I us expliquem: baixem de l’autocar i ens ajuden amb les maletes. Anem a les nostres habitacions… Ai, quina il·lusió! Són de fusta i d’un color que ens convida a descansar, però ho fem només una micona perquè venim a passar-nos-ho pipa!! 

Primer, descobrim el famós planetari: estrelles, planetes, constel·lacions… i us hem de confessar una cosa, la realitat supera amb èxit la nostra imaginació!!!

Després, recuperem forces parant la taula. Ens espera un plat de canelons, un altre de peix amb tomàquet i, per acabar, pera, bff…deliciós tot!

En acabar, coneixem la història del diari del laberint, busquem les pistes que ens deixa el nostre amic Vladimir perquè segons els seus càlculs, aquesta nit caurà un meteorit, i és clar, haurem de preparar les nostres llanternes per veure què passa… però, tot això després de sopar, poquet a poquet.

Una vegada haguem gaudit de l’aventura d’en Vladimir podrem descansar tranquils… però no patiu, que demà… més i millor!!  A reveure.