Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del 2n dia a La Carral

Avui ens llevem amb un dia radiant ☀️ i per començar amb energia un bon àpat mengem. Des de torrades amb llonganissa i pa amb xocolata 🍫 fins a sucs variats, més llet per sucar les galetes i poder  fer-vos “dentetes”. I tenim un tastet  facebook .

A quarts de 10 en punt els simpàtics monitors les activitats ens expliquen. A primer i segon en indis i africans ens  convertim, a tercer un circuit de jocs tradicionals. Els de quart, una divertida caminata per visitar el Santuari del Miracle. Mentrestant els de cinquè en patinets anem i una excursió molt emocionant gaudim visitant els voltant de La Carral. A sisè uns jocs de pistes per descarregar l’energia.

Ha arribat l’hora de dinar… Què afamats estem després de totes les activitats del matí! Un bon plat de pasta acompanyat d’una súper hamburguesa, fins i tot, Ketchup li posem. Quina sort!😋

Per la tarda els més petits fem un taller d’emocions i la manualitat d’un pollet, els de segon estem amb  els petits animals i creem cartes màgiques. A tercer un divertit espantaocells per posar a l’hort on els de quart som els pagesos (regar, segar…). Els més grans  una gimcana de jocs i acabem, els de sisè, resolent el misteri de la Florentina acompanyada d’una sessió de risoterapia.

Aquesta nit després d’un bon soparet ens esperen endevinalles, bústia de mags, danses i als més grans la disco!🤩