Mireia Centre d'Estudis

 

Blog

Crònica del 1r dia a La Carral 2019

Tant i tant hem esperat.. i per fi a la Carral hem arribat!!! Els monitors ens esperaven amb els braços oberts i un gran somriure i preparats per passar-ho d’allò més bé!

El grup de sisè ha estat gaudint d’una gimcana per la ciutat de Solsona que els ha ajudat a conèixer millor la gent de la contrada. Mentrestant, a La Carral 1er ha donat un primer cop d’ull a les instal·lacions, emocionats i somrients en tot moment.

Un bon plat de macarrons, carn arrebossada han omplert totes les seves panxes. I de postre un flam casolà per les activitats de tarda poder afrontar!!!

Els de primer han conegut la Marcelina, el ruc de la Carral. I pels voltants de la casa sobre el carro han passejat.

Els nens i nenes de segon amb una gimcana de jocs tradicionals han començat: el mocador, cursa de sacs… tot eren rialles sense parar!

Tercer ha descobert la granja i els seus habitants. Poc més tard han creat un memory d’aquests animals que han visitat.

Els grups de quart han estat al voltant de la casa cercant pistes i proves per tal de resoldre una gimcana… una gimcana intergalàctica!

Arribem al curs de cinquè… mimetitzats amb el seu entorn, s’han posat a prova fent unes olimpíades d’allò més rurals… llançament de pollastre, recollida veloç d’hortalisses, entre d’altres!

Nois i noies de sisè han unit mans i forces per tal de jugar plegats amb un seguit d’activitats cooperatives.

Aquest vespre els nens i nenes de primer i segon ballaran al ritme de la música a la disco de la Carral amb coreografies que els “monis” els ensenyaran.

Els de cicle mitjà i superior trauran les seves llanternes per fer els jocs de nit… un munt de rialles i diversió abans d’anar a dormir!